Toch goud voor Dennis van der Geest

We hebben het denk ik bijna allemaal
wel zien gebeuren: judoka Dennis van
der Geest kwam ongelukkig ten val tijdens zijn sportieve optreden tijdens
de Olympische Spelen. Waar Dennis en heel Nederland hoopten op een gouden medaille, viel de judoka al in de eerste ronde uit. In plaats van met het goud, ging hij met een gebroken arm en spierscheuring naar huis. Hij greep dus naast de medaille , maar zijn optreden wordt nu toch beloond met goud!

Goud
Namelijk, bierbrouwer Grolsch geeft de mediageile Dennis van der Geest wel goud voor zijn Olympische Spelen. Gister werd de judoka op een terras in Haarlem verrast met de uitreiking van een Gouden Cheersch. Aankomende maand verkoopt Grolsch het 100.000ste exemplaar van het nieuwe tapsysteem. Een prestatie waar de brouwer trots op is. Deze gouden prestatie is met de uitreiking van de Gouden Cheersch opgedragen aan Van der Geest, die vorig jaar door Grolsch fans uitgeroepen werd tot dé favoriete man om Grolsch mee te drinken.

Proost
Cheersch is een compact en gebruiksvriendelijk tapsysteem dat zonder stroom is te gebruiken: 'getapt bier in een handomdraai', verkondigen ze in de reclamespot waarin top-kok Jonnie Boer te zien is. Nu Dennis met één hand uitgeschakeld is, wordt in 'één handomdraai' wel heel erg letterlijk. Nou ja… nu hij thuis zit, kan Dennis toch een glaasje bier tappen. Lekker voor bij een Conimex wokmaaltijd… Proost!

www.grolsch.nl
Prijs starterskit Cheersch: €34,95
Prijs 2 liter PET-flessen Grolsch: €4,79
 

 

Lees ook:FC Twente kampioensblik van Grolsch
Lees ook:Grolsch rijdt koelkasten met koel bier door Nederland
Lees ook:Bokbier in blik; Grolsch Herfstbok 33cl en 50cl
Lees ook:Olympisch oud goud
Lees ook:Nicolette van Dam, Dennis van der Geest en Gigi Ravelli dagen rokers uit

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Toch goud voor Dennis van der Geest

  1. sportdwaas

    Zat in de voorbereiding ook zeker alleen op het terras

      /   Reply  / 
  2. Suzanna - redactie

    Ha, ha. Dat dacht ik dus ook! Ik snap niet waarom ze deze man naar de Olympische Spelen hebben laten gaan. Misschien alleen om zijn naamsbekendheid? :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>