Droom t-shirt bij Sissy-Boy Maastricht

Wat is 'ie leuk! Dit t-shirt zag ik voor het eerst op de stand van Sissy-Boy Homeland op de Woonbeurs in Amsterdam. Helaas hadden ze hem daar alleen nog maar in L en XL. Maar niet getreurd, dacht ik, in Breda zit ook een Sissy-Boy. In Breda: uitverkocht. Tijdens een weekendje Limburg zag ik hem weer liggen in Maastricht in het nieuwe winkelcentrum Mosae Forum. Prijs: 29,95. Bovendien steun je er ook nog een goed project mee. Manon Ossevoort, theatermaakster reist namelijk op een tractor naar de Zuidpool om geld in te zamelen voor War Child en andere organisaties die zich inzetten voor kinderen in oorlogsgebieden. Van ieder shirt gaat 5 euro naar War Child en 5 euro naar het project van Manon. De zo geheten 'Dromen t-shirts' zijn er met verschillende superleuke teksten. Check www.tractortractor.org of www.sissyboy.nl. 

 

Lees ook:Speelgoedtractor blijkt gevaarlijk
Lees ook:Johnny Kraaijkamp jr. steunt Hizi Hair en War Child
Lees ook:Marni at H&M voor het goede doel: Rode Kruis in Japan
Lees ook:Meer online kopen in het buitenland
Lees ook:Hot shopspot Breda

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Droom t-shirt bij Sissy-Boy Maastricht

 1. Amarins

  Het zijn echt hele gave t-shirts! Ik heb er nu 2.. Deze van de foto en nog 1 in het engels.. En de gedachte dat je warchild geholpen hebt maakt het alleen nog maar stoerder.. En daarbij krijg je er ook nog superleuke reacties op :-)

    /   Reply  / 
 2. SEPULCHRE Brigitte

  Giesteren, ben ik by uw shop gegaan. Ik heb 2 slips en 1 tshirt gekocht (geel en bruin). Ik denk ik heb het vergeet waneer ik heb betaald omdat ik twee paketten had en wanneer ik thuis was zag ik alleen een meer ! Ik kom terug naar Maestricht niet volgende week maar de volgende.
  Zou it mogelijk deze pak me reserveer, ik wou graag het terug nemen. Dank U wel… B. Sepulchre
  (shop on the plaats van Maastricht)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>