Hot shopspot Breda

Breda, mijn hometown, is klein maar fijn wat shoppen betreft. Winkelcentrum De Barones, dat laatst al weer 10 jaar bestond. 't Sas een hofje met chique winkels, tussen de winkelstraten in, waar je je in de zomer in het zuiden van Europa waant. Maar nieuwe winkels vallen nog steeds snel op. Een van mijn nieuwe favorieten is Möbus. Een lifestyle/woonwinkel met heel, heel veel mooie woonhebbendingen. Van retrolampen, tot koffiemokken van een halve liter, van een design kaasplankje tot een tas om je hond in mee te nemen. Maar ook stoelen, lijsten, vazen; noem maar op. Veel van de artikelen zijn van het merk Kare Design en alles is even hip en mooi ontworpen. Möbus tot nu toe alleen vestigingen in Antwerpen en  Breda. Als wij geen lucky bastards zijn…

Je vindt Möbus op de Karnemelkstraat 8 in Breda of aan de Meir 78/425 in Antwerpen. Check www.meubus.com voor meer info.

 

 

Lees ook:Ontdek KARE-Design megastore in Almere
Lees ook:Bijenkorf Arnhem, Enschede, Breda, Den Bosch en Groningen sluit
Lees ook:Pandora opent store in centrum Breda
Lees ook:Marlies Dekkers sluit winkels; deze zijn nog open
Lees ook:Nikkie opent brand store in Antwerpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>