Nikkie opent brand store in Antwerpen

Na het grote succes van Nikkie in Nederland opent het kledingmerk, in samenwerking met Europa’s grootste fashion agency Fashion Club70, de eerste internationale brand store in België, Antwerpen. In augustus dit jaar zullen aan de Korte Gasthuisstraat de deuren openen van Nikkie Antwerpen.

Nikkie Plessen: “Een van mijn grote dromen, een succesvolle kledinglijn, is uitgekomen. De droom, van een internationaal merk begint nu ook zo langzamerhand werkelijkheid te worden. We zijn nu in tien landen verkrijgbaar. En dan nu een brand store in België is toch wel heel erg leuk. Antwerpen is zo’n leuke en gezellige stad en ben oprecht trots dat we hier nu ook met NIKKIE vertegenwoordigd zijn.”

Lees ook:Nikkie Plessen opent NIKKIE Brand Store in Amsterdam
Lees ook:Walt Disney Store op de Meir in Antwerpen
Lees ook:L’ecole National opent flagship store in Rotterdam (Foto’s)
Lees ook:Francis Ferent opent 15 maart store in Maasmechelen Village
Lees ook:KLM opent pop-up store op de Meir in Antwerpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>