Walt Disney Store op de Meir in Antwerpen

The Walt Disney Company opent een Disney Store in België. De nieuwe winkel op de Meir in Antwerpen wordt in de lente/zomer van 2011 geopend. Hiermee is het de allereerste Disney Store in de Benelux. In de nieuwe Disney Store zijn niet alleen exclusieve Disney-producten verkrijgbaar, maar het wordt ook een plek midden in het centrum van Antwerpen waar de magie van Disney beleefd kan worden.

Onlangs heeft Disney een nieuw innovatief concept gelanceerd voor de Disney Store in Amerika en een aantal Europese steden. De eerste Europese Disney Store met de nieuwe formule is afgelopen zomer geopend in Madrid. De winkel is speciaal ontwikkeld en is voorzien van de laatste technologieën die de bezoeker kennis laat maken met de populaire Disney-personages en verhalen.

“We kijken uit naar de opening van de eerste Disney Store in België met deze winkel in Antwerpen”, zegt Teresa Tideman, Joint Managing Director Disney Store Europe. “Het nieuwe concept van de winkel belooft zowel voor kinderen als volwassenen een fantastische ervaring te worden. Met technische hoogstandjes en mooie producten komen de personages van de Disney-verhalen tot leven. Met deze eerste Disney Store hebben we de kans om volgend jaar de Disney magie naar België te brengen”.

Rob Jongmans, Country Manager The Walt Disney Company Benelux. “Negen van de tien producten in de winkel zijn exclusief ontwikkeld en nergens anders verkrijgbaar. Daarnaast geeft de Disney Store een fantastisch overzicht van alle verschillende personages en verhalen waarmee we de aanwezigheid van Disney in de Benelux kunnen versterken “.

Lees ook:Disney Infinity groots gelanceerd
Lees ook:Nikkie opent brand store in Antwerpen
Lees ook:Gratis Disney Infinity Toy Box app voor iPad
Lees ook:Turnover Concept Store in Antwerpen; bekijk foto’s
Lees ook:KLM opent pop-up store op de Meir in Antwerpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>