Turnover Concept Store in Antwerpen; bekijk foto’s

Het Nederlandse Turnover introduceert haar nieuwste concept store in Antwerpen. Gevestigd naast het fascinerende modemuseum op de Nationalestraat 26 in Antwerpen biedt de Turnover concept store een tijdloze ambiance met een blijvend mooi karakter.

De combinatie van een glazen pui met houten muren en vloeren zorgt voor een luxe en fris geheel. Opvallend is het gebruik van materialen die op authentieke wijze slijten waarmee de store op termijn een prachtig doorleefde uitstraling krijgt.

Bekijk de foto’s.

Lees ook:Mexx flagshipstore Kalverstraat (Amsterdam) in nieuw jasje
Lees ook:Walt Disney Store op de Meir in Antwerpen
Lees ook:Kijkje in de nieuwe Björn Borg concept store
Lees ook:Herinneringen ophalen met de Jéh Jewels Silver Collection
Lees ook:KLM opent pop-up store op de Meir in Antwerpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>