H&M krijgt flagship store van zes verdiepingen in Amsterdam

Na Den Haag krijgt ook Amsterdam binnenkort een enorme H&M flagship store. Op 17 december om 10.00 uur opent in hartje Amsterdam aan het Rokin, met een extra entree aan de befaamde Kalverstraat, een gloednieuwe vestiging van de kledingketen. De nieuwe winkel komt in een bijzonder monumentaal pand, het Bonneterie pand. In deze H&M kun je urenlang je kledingmandje volgooien; het pand telt maar liefst ZES verdiepingen! In deze zes verdiepingen hoge winkel zullen alle H&M-collecties te vinden zijn. Dus ook H&M Beauty, H&M Home en alle limited edition collecties.

De opening van de nieuwe H&M belooft een feestje te worden. De eerste honderd klanten krijgen een goodiebag cadeau. Daarnaast krijgen de eerste 250 klanten een giftcard cadeau. Welke bedrag daarop staat is een verrassing, de bedragen variƫren van vijf tot maar liefst 250 euro! Tijdens de feestelijke opening wordt tevens beauty-advies gegeven, is er live muziek en op de herenafdeling is een barretje waar een drankje genuttigd kan worden.

 

Lees ook:H&M opent zes verdiepingen hoge flagshipstore in Den Haag
Lees ook:Eerste vier Hudson’s Bay in Amsterdam, Tilburg en Breda
Lees ook:Werk aan de winkel voor Daryl van Wouw
Lees ook:C&A Damrak blijft tijdens verbouwing open
Lees ook:Alles over de opening van Forever 21 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>