Søstrene Grene komt met verrassende kerstcollectie

Het verhaal van Søstrene Grene begint in de late nazomer van 1973 in Aarhus, Denemarken. Het is een verhaal over twee zussen, Anna en Clara Grene, die ijverig werken aan het maken van kleine, heldere veranderingen in het dagelijkse leven. Zoals Anna graag zegt: “Met een nieuwsgierige en creatieve geest kunnen zelfs de kleinste dingen schitterend worden.”

De Scandinavische zussen werken met de interieurtrends van deze tijd op  hun eigen manier. Voor Anna en Clara is het van het grootste belang dat  de producten niet alleen nuttig en betaalbaar zijn, maar ook van hoge, esthetische kwaliteit. Dit geeft ze het enthousiasme om kleine decoratieve items en meubels te creëren.

Kerst is de favoriete tijd van de zussen. Het is een periode van liefde en  een moment waarbij iedereen zijn best doet voor de mensen waar ze  om  geven. Ontdek de Christmas Collection van Søstrene Grene, waar  elementen van de Scandinavische natuur in geworteld liggen. De collectie  wordt gepresenteerd in de prachtige omgeving van kasteel Kronborg,  beroemd door de bekende woorden “To be, or not to be”. Er zijn naast de  nostalgische kerstklassiekers ook items met grafische en moderne  elementen te vinden, zodat er verschillende stijlen gecombineerd kunnen  worden voor een uniek kerstfeest met Søstrene Grene.

De keuken is het hart van het huis – het is waar de familie en vrienden samenkomen. Om deze reden heeft Søstrene Grene een breed  assortiment aan keukengerei, van functionele keukenspullen tot mooi tafelgerei en servetten met prints.

In alle opzichten is Søstrene Grene gebaseerd op sterke familiewaarden. Vandaag, meer dan 40 jaar na de opening van de eerste winkel in 1973, is het nog steeds een familiebedrijf en nu onder toezicht van de twee broers Mikkel en Cresten Grene vanuit hun kantoren in Aarhus in Denemarken.

De warme en fantasierijke zielen van de twee zussen zijn terug te vinden in zelfs de kleinste creaties – de vreugde van het maken is enorm en geen detail is onbelangrijk. Elegantie en vrouwelijkheid zijn terug te zien in alle producten en brengen schoonheid aan het dagelijks leven. Met een grote passie ontwikkelen de zussen nieuwe designs in alle productcategorieën als interieur, kantoorartikelen, pakpapier, handwerk, kookgerei, servies en speelgoed voor kinderen.

De winkels krijgen elke week nieuwe producten en veel van deze zijn gelimiteerd verkrijgbaar. “Variëteit is de smaakmaker van het leven”, zoals Anna zegt, ook al zijn sommige items permanent in de winkels. De items zullen in verschillende weken verschijnen - van week 39 tot en met week 48.

Lees ook:V&D Leiden verwelkomt ANNA SCOTT
Lees ook:Shoppenblog bekijkt dvd klassieker Anna Karenina
Lees ook:Blog NSMBL lanceert schoenencollectie in samenwerking met Omoda
Lees ook:Nieuwe verkooppunten in Amsterdam voor Hout & Nieuw
Lees ook:POM Amsterdam: Hollandse shawls met uniek dessin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>