Galaxy S Plus; verbeterde versie succesvolle smartphone

Samsung lanceert met de Galaxy S Plus de verbeterde versie van Samsungs meest succesvolle smartphone ooit: de Galaxy S. Van de Samsung Galaxy S zijn alleen vorig jaar al wereldwijd 10 miljoen exemplaren verkocht. De Samsung Galaxy S Plus is sneller dan zijn voorganger dankzij de krachtige 1.4 GHz processor en Android™ 2.3 Gingerbread. Dit is de laatste versie van ’s werelds populairste besturingssysteem voor smartphones. De Samsung Galaxy S Plus gaat dankzij zijn haarscherpe Super AMOLED display zuinig om met de batterij, die bovendien 10% in capaciteit is toegenomen.

De verbeterde en snellere versie van de Galaxy S is een opvallend dunne smartphone. Op het Super AMOLED display van de Samsung Galaxy S Plus geniet je van haarscherpe en glasheldere foto’s en video’s. Via Swype voer je anderhalf keer zo snel tekst in door op het touchscreen simpelweg een lijn tussen de letters van een woord te trekken.

Met de 1.4 GHz processor, de HSPA+14.4 verbinding en een vergroot intern werkgeheugen heeft de Galaxy S Plus alles in huis voor grote prestaties. Je kunt supersnel over het web browsen, multi-tasken als op een PC en van grafische animaties in de beste kwaliteit genieten. Ook data delen gaat vlug. De HSPA+ 14.4 verbinding vergroot de downloadsnelheid aanzienlijk. Je kunt eenvoudig bestanden sturen naar andere apparaten of een Wi-Fi hub maken. Ook kun je met je notebook online gaan via de internetverbinding van de Galaxy S Plus. Dankzij de 1650 mAh batterij, een van de krachtigste batterijen op dit moment, hoef je de smartphone minder vaak op te laden dan je verwacht.

De diverse Android applicaties op de Samsung Galaxy S Plus geven onder het Gingerbread OS toegang tot mobiele diensten zoals Gmail™, Google Voice Search en Google Maps Navigatie™. In de online shops Android Market™ en Samsung Apps vind je honderdduizenden applicaties, zoals filenieuws, buienradar en de IENS restaurantgids. De Galaxy S Plus is ook standaard uitgerust met de Samsung MMM widget die toegang geeft tot lokale content en nieuws-feeds.

De Samsung Galaxy S Plus is binnenkort verkrijgbaar voor € 449 incl. BTW.

Lees ook:Fashion smartphones voor het voorjaar van 2014
Lees ook:Luxury Edition Samsung Galaxy Tab voor Olcay Gulsen
Lees ook:Samsung presenteert Galaxy Young en Galaxy Fame
Lees ook:Samsung Galaxy XCover overleeft elk toiletbezoek
Lees ook:In de spiegel kijken met de Samsung DV300F camera

1 Reacties // Reageer

One thought on “Galaxy S Plus; verbeterde versie succesvolle smartphone

  1. Hassankhan

    Mooi! Handig dat ik hiermee zou kunnen bellen en netwerken als ik onderweg ben!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>