Jil Sander Evergreen: ruik de eerste lentedag

Jil Sander lanceert weer een nieuwe geur voor dames. ‘Evergreen’ wordt vergeleken met een tuin op de eerste dag van de lente: de natuur gonst van nieuw leven, de zintuigen ontwaken. Dit beeld van natuurlijke schoonheid en harmonie vormde de inspiratie bron voor de creatie van Jil Sander Evergreen.

In de topnoot, fris en puur als een lente- morgen, worden sappige, knapperige peer en pittige grapefruitbloem gekruid met een snufje witte peper. Stel je een wandeling voor door een met dauw bedekte tuin. In het hart wordt de roos, het kenmerk van de Eve geuren, geïnterpreteerd door open- springende rozenknopjes. De verfijnde, kristalheldere noten van jasmijn en lelietjes-van-dalen maken deze natuurlijke harmonie compleet en lopen vooruit op de sensuele basis waarin de pure kracht van patchoeli verzacht wordt met romig sandel- hout en zoete, warme vanille.

Ook harmonie is de essentie van de Jil Sander Evergreen flacon, die de pure, zwierige lijnen van Eve en Everose bevat, maar deze voorziet van een verfijnde, groene kleur. Lichter dan bladgroen maar nog net geen pastel, typerend voor de Jil Sander esthetiek – fascinerend genuanceerd; subtiel sophisticated. Natuurlijk perfect afgemaakt door een vleugje zilverkleur op de eenvoudige metalen dop.

Eau de toilette (30 ml) 42,17 euro
Eau de toilette (50 ml) 61,06 euro
Eau de toilette (75 ml) 82,17 euro

Bij de geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Lees ook:Een zonnig cadeautje van Jil Sander
Lees ook:Jil Sander: Classics never go out of style
Lees ook:SeeByChloé zorgt met eau fraîche voor zachte bries
Lees ook:Zomergeur: stijlvol met Kylie
Lees ook:James Bond 007 geur eerste dag uitverkocht in Harrods

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>