Kanindocka poppen met onweerstaanbaar snoezige looks

Heb je de poppen van Miniroom wel eens gezien? Miniroom is een Zweeds merk, bekend van de schattige Kanindocka poppen met hun onweerstaanbare snoezige looks. Deze poppen zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen en met hun vrolijke konijnenoren en roze blosjes hebben ze een heel hoog knuffelgehalte. 

De Kanindock poppen zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Er is zelfs een speciale Kanindocka rugzak met een rits in het lijfje, zodat je in de ruime binnenkant allerlei spulletjes kunt opbergen en meenemen. Naast de Kanindocka poppen heeft Miniroom ook andere mooie knuffels, dekentjes en kussentjes om je babykamer prachtig mee te decoreren.

De pop gaat natuurlijk overal mee naartoe en wordt intensief geknuffeld. Daarom is het fijn om te weten dat ze ook gewoon in de wasmachine kan. Alle Kanindocka poppen zijn bovendien CE-gecertificeerd en voldoen dus aan de essentiële eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu én aan de regels die voor speelgoed in de EU gelden. Niet voor niets hebben Kanindocka poppen adviesleeftijd 0+ en zijn ze dus ook voor de allerkleinsten een volledig veilige keuze.

***

Adviesprijs: € 34,99
Lengte: 42 cm
Materiaal: 100% katoen. Wassen op 30 graden

Voor meer informatie: www.kleinegiraf.nl

Lees ook:Malia en Sasha toch wel de dochters van Obama!
Lees ook:Malia en Sasha niet de dochters van Obama?
Lees ook:Purestarters presenteert: Shampoodle kinderkleding
Lees ook:Nieuw babymerk van eigen bodem: Babooba
Lees ook:Barbie op dvd en een nieuwe serie poppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>