Cavalli, cavalli, cavalli op Marktplaats

Leuk shoppen is anders. De dames die vorige week probeerden een Roberto Cavalli te bemachtigen moesten vroeg opstaan. Wachten in de kou. En vervolgens de rest van de dames te snel af zijn om de felbegeerde Cavallikleertjes te bemachtigen. Zelf loop ik niet zo warm voor zijn tijgerprintoutfits, maar als je toch op je gemakje een Cavalli wil bemachtigen raad ik je aan om vooral eens op Marktplaats te kijken. Tik het woord Cavalli in en voilà, honderden resultaten. Allemaal Haënemmetjes en bijna allemaal met de vraag te bieden op het item. Zet niet te hoog in, want bij zoveel aanbod is de kans groot dat je een kans maakt. Succes, Cavalli liefhebbers!

Lees ook:Lanvin stormloop op Marktplaats
Lees ook:Just Cavalli Parfum for Her lancering
Lees ook:Just Cavalli tv-spot met Georgia May Jagger (video)
Lees ook:Filmpje: Milla Jovovich promote Cavalli creditcard
Lees ook:Marktplaats voor vintage mode

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>