Mannen shoppen meer dan vrouwen!

Mannen shoppen meer dan vrouwen! Online wel te verstaan… Uit een onderzoek blijkt dat 56% van de mannen winkelen vanuit de luie stoel  verkiest boven shoppen in de stad. Vooral de online verkoop van mannenmode blijkt het erg goed te doen. De modemerken doen goede zaken online. Volgens onderzoeksbureau Nielsen kocht 36% van de consumenten in het
vierde kwartaal van 2007 online kleding, schoenen of accessoires. Dat de mannen daarbij in de meerderheid zijn, verbaast ons wel een beetje… of zou het toch met de luiheid van de man te maken hebben???

Lees ook:PSP populair bij vrouwen
Lees ook:Mannen grotere online shoppers dan vrouwen
Lees ook:Mannen kopen meer kleding online
Lees ook:Aantal aankopen per smartphone flink gestegen
Lees ook:Uitverkoop populair ondanks vreselijke graaibakken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mannen shoppen meer dan vrouwen!

  1. Maftrew

    Dat lijkt me logisch he. Mannen zijn wat slimmer om dat lekker lui te doen :)

      /   Reply  / 
  2. Angel - redactie

    Of ze zijn gewoon alleen lui :P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>