Jett Rebel weggestuurd bij pashokjes Zara Amersfoort

De zanger Jett Rebel is kwaad op kledingwinkel Zara in Amersfoort. De zanger, die graag vrouwenkleding draagt, werd vandaag weggestuurd bij de pashokjes. ‘Zojuist zowel bij de mannen als vrouwenafdeling weggestuurd, om het uitkiezen van vrouwenkleren!!! Het is 2015, wanneer gaan mensen stoppen met dergelijke seksistische principes!’ zette Jett Rebel, wiens echte naam Jelte Tuinstra is, op Instagram. De Zara herkent zich niet in de aantijging seksistische te zijn, zo liet een woordvoerster weten aan het Algemeen Dagblad.

Jett Rebel meldde zich vandaag met vrouwenkleding bij de pashokjes. Een woordvoerster liet aan het Algemeen Dagblad weten dat Zara een duidelijk beleid hanteert op het gebied van kleding passen: vrouwen passen bij de hokjes op de vrouwenafdeling, mannen moeten naar de mannenafdeling. Volgens de winkelketen werd Jett Rebel verzocht zich bij de mannenafdeling te melden, maar is hij daar niet geweest omdat hij kwaad de winkel uitliep. Jett Rebel heeft daar zelf een andere lezing over. Volgens hem is hij bij beide afdelingen weggestuurd.

Lees ook:Iedereen wil Zara-jurkje van prinses Alexia
Lees ook:Pinautomaten in het buitenland herkennen nieuwe bankpassen niet
Lees ook:Zara komt met genderneutrale collectie: Zara Ungendered
Lees ook:ByDanie van Danie Bles failliet verklaard
Lees ook:David Bowie gaat als een malle op Marktplaats

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jett Rebel weggestuurd bij pashokjes Zara Amersfoort

  1. Ahsam

    Verdraaien van de waarheid is dat bericht van hem, hij is helemaal niet in de Winkel van Zara bij de mannen- als vrouwenafdeling weggestuurd, om het uitkiezen of het passen van vrouwenkleren!!! Hij verdomde het gewoon om naar de mannenafdeling te gaan om daar van de pashokjes gebruik te maken, dan had tie alles kunnen passen wat tie wilde. Maar nee, die arrogante asociale kwal wilde enkel provoceren om in de vrouwenpashokjes te passen. Heej asociale arrogante kwal, hou jij je gewoon aan het normale beleid van Zara en gedraag je.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>