Action is de Beste Winkelketen van Nederland 2015

Winkelketen Action is uitgeroepen tot ABN Amro Beste Winkelketen van Nederland 2015! Deze titel heeft de winkelketen te danken aan een grote meerderheid van consumenten die hun stem uitbrachten voor de verkiezing van Beste Winkelketen 2015. In totaal brachten ruim 400.000 consumenten hun stem uit voor hun favoriete winkelketens. Action won ook vorig jaar de titel.

123inkt.nl is de winnaar geworden van de Webshop Award Nederland 2015. De winnaar van de Cross Channel Award 2015 is Bever geworden. Ronald van der Mark, CEO van Action, won de vakprijs Beste Retail Executive 2015 en het managementteam van Jumbo is uitgeroepen tot het Beste Retail Managementteam 2015.

De prijzen werden gisteren uitgereikt tijdens het ABN AMRO Retailer of the Year Gala in Santpoort.

Lees ook:Beste Winkelketen van Nederland
Lees ook:Dit zijn de categoriewinnaars van de ABN Amro Beste Winkelketen van Nederland-verkiezing
Lees ook:Dit zijn de genomineerden voor de Beste Kadowebshop 2015 Award
Lees ook:Publieksprijs Thuiswinkel Awards voor het nog maar drie maanden oude Kabelshop.nl
Lees ook:Beste Winkelketen van Nederland – Wie maakt er kans?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>