Publieksprijs Thuiswinkel Awards voor het nog maar drie maanden oude Kabelshop.nl

De jongste winnaar in de geschiedenis van de Nationale Thuiswinkel Awards: dat is de webshop kabelshop.nl. In de categorie consumentenelektronica & telecom won Kabelshop.nl een publieksprijs. Kabelshop.nl bestaat nog maar drie maanden, en is daarmee de jongste winnaar sinds de awards worden uitgereikt. 

Consumenten kregen in februari de gelegenheid om hun favoriete webwinkels te beoordelen. Vele duizenden consumenten stemden op meer dan honderd deelnemende bedrijven. Kabelshop ontving van de consument het hoogste rapportcijfer en werd hierdoor uitgeroepen tot één van de winnaars. Er waren in totaal zestien webwinkels met een jaaromzet tot 4 miljoen die deze prijs, de Thuiswinkel Award Publieksprijs XS ontvingen. Directeur Piotr Kreuning nam de award met enthousiasme in ontvangst: “Wij werken bijna 14 uur per dag en zijn dan ook onwijs blij met het winnen van deze award.”

 

Lees ook:Action is de Beste Winkelketen van Nederland 2015
Lees ook:Thuiswinkel Awards 2010 uitgereikt
Lees ook:Ugg en Converse beste schoenmerken
Lees ook:Eenkadovoor.nl organiseert Beste Kadowebshop 2015 Award
Lees ook:Wie wint de publieksprijs?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>