250 banen weg bij Xenos

De geheimzinnige mededeling die gisteren werd aangekondigd bij het personeel van winkelketen Xenos is inmiddels gedaan: 250 banen verdwijnen bij de winkelketen. Met het schrappen van de banen wil Xenos loonkosten terugbrengen en de bezetting beter afstemmen op het teruglopende winkelbezoek van klanten. Diverse leidinggevende functies zullen komen te vervallen. Bij Xenos werken momenteel ongeveer 3500 mensen.
Xenos is onderdeel van Blokker Holding. Blokker Holding is eveneens bezig met een reorganisatie bij winkelketen Blokker. Onder Blokker Holding vallen ook de ketens Marskramer, Intertoys, Bart Smit, Leen Bakker en Big Bazar.

Lees ook:Verkeert Xenos in zwaar weer?
Lees ook:52 miljoen verlies voor Blokker Holding
Lees ook:Sarah Jessica Parker het gezicht van het nieuwe Blokker
Lees ook:Brand verwoest Leen Bakker in Hoorn
Lees ook:M&S zet medewerkers in de kou

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>