Snel online shoppen met Samsung Galaxy S5 en PayPal

Online winkelen via tablet en smartphone, de groei is niet te stuiten. Wereldwijd gebruiken 43% van de internetshoppers een smartphone of tablet aan de virtuele kassa, blijkt uit onderzoek van PwC. En geef ze eens ongelijk, gemak dient immers de mens. De GALAXY S5 speelt hier op in, door online betalen met PayPal eenvoudiger te maken dan ooit.

Dankzij de ingebouwde vingerafdrukscanner en samenwerking met PayPal is het vanaf april mogelijk om betalingen zonder ingewikkelde processen te doorlopen. Je legt je vinger op het scangedeelte van de S5 en PayPal doet de rest. Erg gemakkelijk, want je hoeft geen pin- of verificatiecodes meer in te typen.

PwC onderzocht het online winkelgedrag van ruim 15.000 consumenten uit 15 verschillende landen, waaronder Nederland. Het onderzoeksrapport is te bekijken opĀ http://www.pwc.nl/nl/publicaties/pwc-achieving-total-retail-2014.jhtml/.

Lees ook:Dag en nacht mobiel shoppen in De 9 Straatjes met PayPayl
Lees ook:Marktplaats geeft kopersbescherming
Lees ook:Kleur bekennen met DIESEL collectie voor gadgets
Lees ook:Shoppen met je smartphone
Lees ook:Samsungs Optical Smart Hub: Wi-Fi DVD- en CD-speler

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>