Amerikanen besteden meest aan online shoppen

Amerikanen geven gemiddeld 1804 dollar per jaar uit aan online shoppen. Dit komt neer op bijna 1600 euro per jaar. Dat blijkt uit cijfers van Statista.com. Met dit bedrag gaan de Amerikanen aan kop, gevolgd door de Engelsen (1629 dollar), Zweden (1446 dollar) en de Fransen (1228 dollar).

Online shoppen wordt wereldwijd steeds populairder. In Engeland, Duitsland en Japan doet 70% van de beroepsbevolking wel eens online een aankoop. In Nederland is dat 58%. Zie hieronder de top tien van landen en de bedragen die de volwassenen gemiddeld online besteden per jaar.

You will find more statistics at Statista

Lees ook:Miljonairs kopen graag online
Lees ook:Nederlanders shoppen veel online in de baas z’n tijd
Lees ook:Dinsdag populairste dag voor online shoppen (met korting)
Lees ook:Doodskist haal je in het warenhuis
Lees ook:Nederlandse huishoudens besteden met kerst zo’n €443

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>