Crocs support The Color Run; Win sandaal @Shoppenblog

Crocs is de samenwerking aan gegaan met The Color Run, ook wel bekend als de vrolijkste 5 kilometer op deze planeet. The Color Run Amsterdam vindt plaats op zondag 26 mei in het Sloterpark van 13.00 tot 19.00 uur. Crocs is tevens partner van The Color Run in Zwolle op 7 juli en in Utrecht op 4 augustus.

Deze unieke hardlooprace staat geheel in het teken van gezondheid, plezier, individualiteit en iets terug doen voor de samenleving. Vergeet de fysieke inspanning, denk vooral aan plezier maken. Met een uitgebreide kleurrijke footwear collectie is Crocs helemaal op zijn plaats bij dit spectaculaire evenement.

Tijdens het Color Festival na de race, is het schoenenmerk aanwezig met haar omgebouwde Amerikaanse school bus als Crocs Pop-Up store, waar de nieuwste modellen beschikbaar zijn voor een aantrekkelijke prijs. Naast de welbekende clog kent het merk namelijk maar liefst driehonderd verschillende modellen, variƫrend van slippers, tot flats, sneakers en laarzen. Be surprised en bezoek Crocs tijdens The Color Run.

Volg Crocs op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Crocs en The Color Run.

Om deze samenwerking te vieren, mogen wij een super mooie sandaal weggeven ter waarde van 49,99 euro. Laat ons weten waarom jij The Color Run support en geef je maat en adresgegevens door.


Lees ook:Vanaf 6 juli bij Lidl: verschillende maten en modellen Crocs
Lees ook:Zelfde Crocs als je moeder…
Lees ook:Crocs maken het bont
Lees ook:Vanaf 26 oktober bij Lidl: Crocs!
Lees ook:Het gaat slecht met Crocs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Crocs support The Color Run; Win sandaal @Shoppenblog

  1. chucky1012

    Omdat gezond leven boven aan de lijst staat van gelukkig zijn!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>