Reign Italia Store opent in de Amsterdamse 9 straatjes

Het Italiaanse jeansmerk Reign opende begin augustus zijn eerste winkel in Nederland. Vooralsnog een soft launch, de feestelijke opening volgt op 26 september. De winkel is gevestigd in het kloppende hart van het centrum van Amsterdam in de Berenstraat.

Reign Italia werd in 2011 door Smashbox BV Amsterdam naar Nederland gehaald. Smashbox distribueert sinds 2010 internationale merken voor de Europese markt. Er ontstond al snel een vruchtbare samenwerking met veel potentie. Dit samen heeft geresulteerd tot een eigen Reign brandstore. De focus van de winkel ligt op de totaal beleving van het merk.

Adres: Berenstraat 17, 1016 GG Amsterdam

Lees ook:Maak kennis met Reign Italia
Lees ook:Hudson’s Bay Company kondigt nieuwe locaties aan in Amstelveen en Almere
Lees ook:Apple meest passievolle merk in Europa
Lees ook:We Are Labels: derde winkel in 9 Straatjes en online!
Lees ook:Voi Jeans opent eerste flagshipstore in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>