Stijlvol vrouwelijk horloge van TOV Essentials

Zoek je een stijlvol vrouwelijk horloge dan moet je de nieuwste collectie van TOV Essentials zeker eens bewonderen. Deze combineren perfect met de sieraden van dit merk.

Designer Sarah Lingg heeft de Nautical Pleasures horlogecollectie – te herkennen aan de onmiskenbare siliconen band – aangevuld met nieuwe kleuren die naadloos aansluiten op de sieraden collectie. De horloge heeft een dubbele wijzerplaat en is het signatuur TOV-monogram verwerkt in de seconde wijzer. De sportieve band met ingelegd TOV-rivet geeft een mooi contrast en een sportief karakter.

Naast de Nautical Pleasure horloges biedt TOV ook een prachtige stalen exemplaar waarin de originele TOV-schakel is verwerkt is in de stalen horlogeband. Tot slot is er ook een leren variant waar we de bekende TOV-coin terug zien in het uurwerk en wordt ook de TOV-rivet verwerkt in de lederen horlogebanden.

Lees ook:Een horloge om van te dromen
Lees ook:Draag zelfde horloge als Lieke van Lexmond en Do
Lees ook:Special edition van Baume & Mercier Linea horloge
Lees ook:Horloge.nl opent fysieke store in Rotterdam
Lees ook:SmileSolar Horloge van Q&Q: duurzaam, fashionable en betaalbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>