Actie gestart voor alleen Witte Chocolade Kruidnoten in één verpakking #WitteChocoladeKruidnoten

Ook al vind ik september nog veel te vroeg om me al bezig te gaan houden met kruidnoten, er is nu een actie gaande die van harte op mijn steun kan rekenen! Twee enthousiaste fans van Bolletje Chocolade Kruidnoten vroegen op de Facebook-pagina van Bolletje of het ook mogelijk was dat zij zakjes met alleen witte chocolade kruidnoten op de markt konden brengen. Bolletje reageerde positief, maar wilde wel weten of er draagvlak is voor alleen witte chocolade kruidnoten. ‘We doen dit alleen als er meer fans van witte chocolade kruidnoten zijn, 200.000 bijvoorbeeld!’ liet Bolletje weten.

De beide fans lieten deze uitdaging niet aan zich voorbij gaan en gingen druk bezig met het verzamelen van likes op Facebook. Momenteel zitten de dames al op ruim 83.000 likes op Facebook en is hun bericht al meer dan 2700 keer gedeeld. Wil jij ook verpakkingen met alleen maar witte chocolade kruidnoten? Klik dan hier en klik op ‘Vind ik leuk’!

Lees ook:Productie Bolletje Witte Chocolade Kruidnoten van start
Lees ook:Witte Chocoladekruidnoten liggen in de winkels!
Lees ook:Pepernoten op het strand
Lees ook:Light Kruidnoot maakt voor de lijn geen pepernoot uit
Lees ook:Centjes terug bij Bolletje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>