Foute kersttruien bij Action voor 7,95

Gisteren vertelde ik je zo enorm te balen omdat ik vorige week voor maar liefst 30 euro – per stuk welteverstaan – foute kersttruien heb gekocht en er nu kersttruien voor slechts een tientje in de aanbieding zijn bij de Lidl. Alsof mijn leed op die manier nog niet groot genoeg was zag ik vandaag de reclame van de Action. En natuurlijk kan die nóg goedkoper. Bij de Action zijn nu namelijk foute kersttruien te koop voor slechts 7,95! De kersttruien zijn verkrijgbaar voor dames in de maten S t/m XL en voor heren M t/m XXL. De truien zijn voor deze prijs verkrijgbaar vanaf 2 december tot 8 december.

Lees ook:Vanaf donderdag foute kersttruien bij Lidl voor 9,99
Lees ook:Ik draag een Foute Kersttrui op Ugly Christmas Sweater Day
Lees ook:Foute Kersttruien ongekend populair deze winter
Lees ook:Primark herencollectie winter 2013/2014
Lees ook:Dit is ‘m: de foute HEMA Worsttrui voor de kerst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>