Powerfood 2 van Rens Kroes binnen week op nummer 1 in bestsellerlijst

Healthy Food Goeroe Rens Kroes kan haar geluk niet op. Amper een week nadat zij haar tweede boek ‘Powerfood: Van Friesland naar New York’ lanceerde, staat het nu al op nummer 1 in de bestsellerlijsten. Rens – het zusje van – deelde haar geluk op Instagram. ‘ Ik kan het niet geloven, woorden kunnen niet beschrijven hoe blij en dankbaar ik ben. Merci, Powerfoodies! Bedankt voor jullie hulp met het verspreiden van de bewustwording over eten!’

In het boek Powerfood: Van Friesland naar New York laat Rens de lezer kennismaken met een verzameling recepten voor een gelukkige en gezonde levensstijl. Daarvoor neemt Rens de lezer mee naar Friesland, waar zij opgroeide en de basis werd gelegd voor haar gezonde levensstijl, maar ook naar New York, de stad die haar inspireerde om voedingsdeskundige te worden.

Lees ook:Nieuw boek health-goeroe Rens Kroes vanaf vandaag in de winkels
Lees ook:De nieuwe boeken van WeightWatchers
Lees ook:Vegetarische kookboek ‘Veggie Very Much’ is een kleurrijke aanrader
Lees ook:Pre-order het Guilty Pleasures Kookboek van OhMyFoodness-blogger Sabine Koning
Lees ook:Nieuw van Sandra van Schijndel: Let’s Go Paleo! receptenboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>