Update: hoeveel punten heb ik nu op mijn Kruidvat-kaart?

In juli van het afgelopen jaar deed ik op mijn blog een biecht. Ik biechtte in alle eerlijkheid op hoeveel punten ik op dat moment had op mijn Kruidvat-kaart. Het was niet bepaald een klein aantal. Maar liefst 1512 punten had ik op dat moment gespaard. Dat betekent: op dat moment had ik – sinds ik de kaart gebruik – €1512,- uitgegeven bij de drogisterijketen. Tijd voor een update. Heb ik inmiddels al punten ingewisseld, zo ja waarvoor, en wat is mijn puntensaldo nu?

Verandering van aanbod gratis producten

Ik klaagde in mijn vorige blogpost over het aanbod van gratis producten die je kunt krijgen met je puntensaldo. Inmiddels zijn er wel wat dingen veranderd, heb ik gemerkt. Zo valt het me steeds vaker op in de folder van Kruidvat dat je tegen inlevering van punten een leuke korting krijgt op producten die ook al in de aanbieding zijn. Zo gaat het voordeel dubbelop. Vaak gaat dat om 150 punten, dus daar hoef je niet jaren voor te sparen. Daarnaast is het aanbod van gratis producten erg veranderd. Ik heb het idee dat dit deels gepersonaliseerd is, aangezien er bijvoorbeeld van die knijpzakjes Olvarit gratis verkrijgbaar zijn tegen inwisseling van een X-aantal punten. Omdat ik vorig jaar heb aangegeven zwanger te zijn, kan Kruidvat nu uitrekenen dat ik inmiddels een baby van ongeveer 7 maand oud zou moeten hebben, dus misschien is dat de reden dat babyvoeding en billenspray gratis wordt aangeboden? Anyway, ik vind het een positieve verandering dat het aanbod gratis producten inmiddels zo veranderd is. Daarnaast zijn er veel meer uitjes toegevoegd waar je korting op kunt krijgen. Helemaal prima wat mij betreft.

Wat is mijn puntensaldo op mijn Kruidvat-kaart nu?

Ik vind dat ik mezelf aardig ingehouden heb het afgelopen halfjaar (zeker aangezien ik een week na mijn vorige blogpost over mijn puntensaldo van de Kruidvat-kaart moeder ben geworden). Mijn puntensaldo staat op dit moment namelijk op 1632. Wel moet ik daarbij vermelden dat ik één keer iets gratis heb gekregen en daardoor 150 punten gezakt ben in saldo. Een knijpzakje Olvarit werd door de caissière aangeslagen alsof ik daarvoor mijn punten wilde verzilveren. Was niet mijn bedoeling, maar ach, het zij zo.

Al met al heb ik dus sinds ik zeven maanden geleden moeder werd nog maar voor €270,- gekocht bij Kruidvat. Als ik het bedrag zo even type dan vind ik het nog wel shocking, maar ik besef me ook dat met een baby in de luiers er toch geen ontkomen aan is. Dan valt het misschien nog wel mee zelfs!

Hoe zit het met jou? Wat vind jij van het aanbod van gratis producten die je kunt krijgen met Jouw Extravoordeelkaart van Kruidvat? En weet jij hoeveel punten jij inmiddels al gespaard hebt? 

Lees ook:Confession: ik heb meer dan 1500 punten op mijn Kruidvat-kaart
Lees ook:Weekendtip: 1+1 gratis op make-up bij Kruidvat
Lees ook:Xander de Buisonjé introduceert Kruidvat extravoordeelkaart
Lees ook:Kruidvat mobiel: goedkoop prepaid bellen
Lees ook:Minuut gratis winkelen bij Kruidvat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>