Giorgio Armani beschuldigt D&G van plagiaat

Oei, een heuse bitchfight in mode-land. Giorgio Armani is boos. En niet op de Beckhams, maar op Dolce & Gabbana. Hij beschuldigt het ontwerpers-duo een ontwerp van een broek te hebben gestolen.

De ruzie begon afgelopen zaterdag toen Dolce & Gabbana tijdens hun modeshow tijdens de Fashionweek in Milaan, een broek showden die was gequilt. Dat is een handwerktechniek waarbij drie lagen textiel met een doorstiksteek op elkaar genaaid worden. Volgens Giorgio Armani showde hij vorig jaar een broek, waarbij dezelfde techniek gebruikt was. Ook in de show van dit jaar kwam deze broek bij Armani weer voorbij.

Na de show deelde Armani de volgende sneer uit aan D&G: “Nu kopiĆ«ren ze nog, later zullen ze leren om het zelf te doen”. Hierop reageerden de heren Stefano Gabbana en Domenico Dolce met: “Natuurlijk hebben we veel te leren, maar zeker niet van hem. Armani is nooit een bron van inspiratie voor ons geweest en we zijn jaren geleden gestopt zijn shows te bekijken.” Auch! This might just get nasty…

Lees ook:De Beckhams gaan helemaal los in Milaan
Lees ook:Dolce & Gabbana lanceert cosmeticalijn
Lees ook:Armani opent groots op 5th Avenue (filmpje)
Lees ook:Dolce & Gabbana verlaagt de prijzen!
Lees ook:Armani verkoopt Emporio online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>