Verdacht pakketje in Jumbo Hintham blijkt loos alarm

De Explosieven Opruimingsdienst die vanmiddag naar het Jumbo-filiaal in Hintham ging wegens een verdacht pakketje heeft inmiddels laten weten dat het pakketje niet gevaarlijk is. In het pakketje, dat afgegeven was bij het postkantoor in de supermarkt, bleek een accu te zitten die bijna leeg was. Daardoor ging de accu piepen. Medewerkers van de Jumbo gingen met het pakketje naar de bedrijfsleider vanwege een ‘vreemd, tikkend geluid’. De bedrijfsleider sloeg alarm, waarna de supermarkt ontruimd werd en de EOD ingeschakeld werd. Het gebied rondom de supermarkt is inmiddels weer vrijgegeven.

Better safe than sorry 

In heel Nederland hebben medewerkers van Jumbo Supermarkten instructies gekregen als het gaat om verdachte situaties. Dit is gedaan nadat in Groningen en Zwolle bij de supermarkten explosieven en explosieve stoffen werden gevonden. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. Tot nu toe zijn er geen gewonden gevallen.

Lees ook:Verdacht tikkend pakketje gevonden in Jumbo Hintham
Lees ook:Up-date: Winkel in Deventer ontruimd na vondst verdacht pakketje
Lees ook:Twee verdachten in afperszaak Jumbo aangehouden
Lees ook:Jumbo Schijndel beste van Nederland, Cuijk 2, Groningen 3
Lees ook:Jumbo verkoopt 43 winkels van Super de Boer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>