Gezonde trend: Salad-in-a-Jar van Oil & Vinegar

Is jouw goede voornemen voor 2016 om wat bewuster en gezonder te leven? En als het kan dan ook nog het liefst op een trendy manier? Wij spotten een gezonde trend die niet alleen maar leuk is vanwege het gezonde aspect, maar ook nog eens om hoe het er uitziet! Oil & Vinegar introduceert de Salad-in-a-Jar (verkrijgbaar vanaf 25 januari): een mooie afsluitbare glazen pot van maar liefst één liter waar je een heerlijke salade in maakt voor één persoon. Als je nu denkt: ‘Ja, maar hoe dan?’ Daar heeft Oil & Vinegar aan gedacht. Angélique Schmeinck, één van de bekendste vrouwelijke sterrenkoks van Nederland, werd door Oil & Vinegar ingeschakeld om zes heerlijke saladerecepten te ontwikkelen die geschikt zijn voor in een glazen pot. Zij ontwikkelde de ‘Classic Salad’, ‘Ceasar Salad’, ‘Salade Niçoise’, ‘Pasta Salad’, ‘Quinoa Salad’ en de ‘Springtime Salad’ exclusief voor de Salad-in-a-Jar van Oil & Vinegar. Deze zes recepten zijn slechts een begin, meerdere recepten volgen.
Wanneer je de ‘Salad-in-a-Jar’ op de juiste manier bereidt kun je deze ‘s avonds al klaarmaken, vervolgens in de koelkast zetten en de volgende dag meenemen naar je werk.
Hoe maak je een ‘Salad-in-a-Jar’?
Doe als eerste de dressing in de pot. Daarmee zorg je ervoor dat de overige ingrediënten niet vochtig worden. De tweede laag maak je met harde ingrediënten, zoals stevige granen of rauwkost. Als derde laag voeg je naar wens bijvoorbeeld fruit, kip, olijven, tonijn, tomaat, hardgekookt ei of avocado toe. Je eindigt je ‘Salad-in-a-Jar’ met een laag sla, waarna je de pot afsluit met het deksel. Bewaar de pot in de koelkast. Wanneer je toe bent aan de salade draai je de pot boven een bord om en je ‘Salad-in-a-Jar’ is klaar!
Pure Food Inside
De glazen ‘Salad-in-a-Jar’ is vanaf 25 januari verkrijgbaar bij Oil & Vinegar. De exclusief voor Oil & Vinegar ontworpen glazen Pure Food Inside pot kost € 2,95, is vaatwasserbestendig en kan dus elke dag worden hergebruikt. Kijk voor meer informatie of receptideeën op www.oilvinegar.com.
Verkrijgbaar vanaf 25 januari 2016

Lees ook:Cadeu met lekker recept voor heerlijk feestdiner
Lees ook:Bereid je paasmaaltijd met de mooiste producten van Oil & Vinegar
Lees ook:Win titels uit de kook app-serie Favourite Ingredient
Lees ook:WeightWatchers recept; Salade met kip en druiven
Lees ook:Instagram bepaalt steeds meer ons winkelgedrag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>