LivingSocial: belevenissen worden ware koopjes

LivingSocial heeft de eerste stap op Nederlands grondgebied gezet. Het in Amerika gevestigde bedrijf lanceert gelijktijdig op drie Nederlandse markten: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. LivingSocial is van plan om snel uit te breiden binnen Nederland door het aanbieden van speciaal uitgekozen belevingen van grote waarde. Na de lancering in de drie grote steden, verwacht LivingSocial aan het eind van het jaar actief te zijn in een groot aantal steden in Nederland.

LivingSocial wil Nederland verrassen met bijzondere en uitdagende belevenissen waarop je minstens 50% kunt besparen. Bij LivingSocial draait het om het ontdekken van nieuwe activiteiten in jouw buurt – van de hipste restaurants en retailers tot speciale activiteiten en services. LivingSocial heeft ervaren deskundigen in iedere markt, die direct werken met de eigenaren van bedrijven en continue zoeken naar de beste lokale avonturen om consumenten te verrassen.

Lid worden van LivingSocial en dagelijkse deals ontvangen, is zeer eenvoudig. Na de gratis registratie op www.livingsocial.com, ontvangen de leden iedere ochtend een e-mail met hierin een nieuwe deal die direct kan worden aangeschaft via de website en via de Iphone en Android apps. De dagelijkse deal blijft 24 uur beschikbaar. Daarnaast biedt LivingSocial een uniek model aan, “Me+3=Free”, dat leden de kans biedt hun deal gratis te bemachtigen als drie vrienden de deal ook kopen.

Lees ook:Win: twintig euro shoppen bij Bol.com via LivingSocial
Lees ook:Brabanders maken ruzie over shoppen
Lees ook:Acht miljoen Bonkies weggegeven
Lees ook:Albert Heijn haalt zoutjes terug
Lees ook:Consument wil het liefst direct geld terug bij online miskoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>