Goedkope Kruidvat hotelovernachting in Nederland of België

Zoek je een goedkope hotelovernachting? Daarvoor moet je morgen bij Kruidvat zijn. Voor 11,99 euro per persoon per nacht verblijf je in een drie of vier stellen hotel. En je kunt kiezen uit meer dan honderd deelnemende hotels in Nederland en België.

Het bedrag van 11,99 euro is exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en zaterdagtoeslag. De administratiekosten bedragen eenmalig vijf euro. Bij verblijf op zaterdag geldt een toeslag van vijf euro per persoon.

Klik hier voor alle voorwaarden.

Lees ook:Hotelvouchers voor Fletcher Hotels voor maar 9,95 bij Kruidvat
Lees ook:Spotgoedkope hotelovernachting: hotelvouchers bij Kruidvat
Lees ook:Met Kruidvat naar Fletcher hotel voor 9,95 euro per nacht
Lees ook:HotelWeek: goedkope overnachtingen in luxe hotels
Lees ook:Kruidvat treinkaartjes in alle treinen geldig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>