Mijn ervaring met reserveren van Kruidvat hotelovernachting bij Fletcher Hotels

De jaarlijkse hotelovernachtingactie van Kruidvat en Fletcher Hotels is weer van start en ook dit jaar kon ik de aanbieding – voor 9,95 per persoon per nacht overnachten in één van de meer dan 65 Fletcher Hotels – niet weerstaan. En ook dit jaar liep ik tegen een aantal teleurstellingen in het reserveerproces aan. Desondanks heb ik geboekt, en heb ik enorm veel zin in dit weekendje weg!

Beschikbaarheid hotel

Oké, eerlijk is eerlijk. Ik wilde per sé het weekend van 15 – 17 april weg, omdat we dan twee jaar getrouwd zijn. Wanneer je je beperkt tot dit ene weekend wordt de keuze voor het aantal hotels dat beschikbaar is natuurlijk al snel minder. Zo konden we ons gedroomde bezoek aan één van de Waddeneilanden al meteen op ons buik schrijven. Daar was ik gelukkig op voorbereid en die teleurstelling was ik dan ook snel te boven. Tweede keus was Fletcher Landhotel De Brink in Dwingeloo. Wanneer ik als aankomstdatum 15 april aanklik zie ik dat dit hotel beschikbaar is! Of nee, toch niet. Het hotel is wel beschikbaar, maar alleen als we er maar één nacht willen blijven.

Één nacht beschikbaar

Zo probeer ik nog een aantal hotels in het weekend van 15 – 17 april, maar in een flink aantal gevallen is dit hotel in dat weekend slechts één nacht beschikbaar. Ik besluit af te zien van het weekend van 15 – 17 april en in de weken rondom dit weekend een weekendje te boeken. Wederom loop ik er tegenaan dat veel hotels van mijn keuze óf slechts één nacht beschikbaar zijn in dit weekend, óf helemaal niet beschikbaar zijn.

Fletcher Hotel Nautisch Kwartier

Uiteindelijk vind ik opnieuw een hotel dat mij enorm leuk lijkt in een weekend dat het mij past. Fletcher Hotel Nautisch Kwartier in Huizen. Ik doorloop het hele bestelproces en hoef alleen nog maar even het vooraf bestelde ontbijt af te rekenen. Driftig ga ik in huis op zoek naar de Rabo Scanner en wanneer ik deze een half uur later heb gevonden word ik opnieuw teleur gesteld. Te lang gewacht, ik kan overnieuw beginnen en dit hotel blijkt in dit weekend nu ineens niet meer beschikbaar te zijn.

Mét bubbelbad

Wanneer ik mijn frustratie weer te boven ben doe ik wederom een concessie in het gekozen weekend. Al met al boek ik Fletcher Hotel Nautisch Kwartier in Huizen in een compleet andere maand zelfs, maar hé, ik heb geboekt! En voor slechts 35 euro per nacht extra hebben we ook nog eens een suite mét bubbelbad! Echt iets om naar uit te kijken!

Suggestie voor verbetering

Mijn advies aan Kruidvat met betrekking tot de actie: In het reserveerproces zou het handig zijn om direct aan te kunnen geven dat je twee nachten (of langer) wilt boeken en dat je dan te zien krijgt welke hotels beschikbaar zijn. Nu klik je een aankomstdatum in en wordt je vervolgens teleurgesteld omdat pas een stap verder in het proces duidelijk wordt dat je gekozen hotel maar één nacht beschikbaar is. Wat mijn overige frustraties betreft steek ik de hand in eigen boezem; door mij te beperken tot een bepaald weekend maak ik het mezelf niet makkelijk. Daar kunnen jullie niets aan doen.

Nog één keer de spelregels op een rij:

Per kamer heb je twee unieke actiecodes nodig

De actiecodes zijn geldig voor overnachtingen van 8 oktober tot en met 31 mei 2016

Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze je hebt

Boek vóór 29 februari 2016. Na deze datum zijn de codes niet meer geldig

Per hotel is een deel van het totaal aantal hotelkamers beschikbaar voor deze actie

Exclusief toeristenbelasting en 5 euro administratiekosten

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op kruidvat.nl/overnachting2015

Lees ook:Vanaf morgen bij Kruidvat: hotelovernachtingen voor slechts €11,99
Lees ook:Hotelvouchers voor Fletcher Hotels voor maar 9,95 bij Kruidvat
Lees ook:Spotgoedkope hotelovernachting: hotelvouchers bij Kruidvat
Lees ook:Met Kruidvat naar Fletcher hotel voor 9,95 euro per nacht
Lees ook:O jee, Kruidvat gaat weer stunten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mijn ervaring met reserveren van Kruidvat hotelovernachting bij Fletcher Hotels

  1. Marion Stam

    Bedankt voor je informatieve artikel. Hieruit blijkt maar weer dat het vaak veel ingewikkelder is en niet altijd zo voordelig als dat het Kruidvat doet voorkomen.Omdat er altijd kosten bijkomen (bijvoorbeeld voor het ontbijt)
    Voor een paar euro meer kun je veel beter via hotels.nl of hotelaanbiedingen boeken.
    Dan weet je gelijk waar en wanneer je er terecht kan.En vaak is het ontbijt erbij inbegrepen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>