Vijf vaderdagcadeaus voor de culinaire vader

Aankomende zondag is het Vaderdag. Heb jij al een cadeau voor je vader of partner? Er zijn verschillende types vaders. Onder andere de klusvader, de culinaire vader, de ‘oudere’ vader, de nog-maar-net-vader-vader, de modieuze vader, de sportieve vader en de gadgetgek. Voor al deze vaders zet ik deze week vijf cadeautjes op een rij waar je hem vast blij mee weet te maken. Vandaag: de culinaire vader.

1. Vlees van Herman den Blijker

Maakt jou vader de lekkerste gehaktballen, de sappigste biefstukken en is hij gek op nieuwe dingen uitproberen? Dan is het boek ‘Vlees’ van Herman den Blijker ongetwijfeld iets voor hem. In de no-nonsense stijl die we van de topkok gewend zijn deelt hij in dit boek de lekkerste vleesrecepten en wetenswaardigheden over de landen die hij heeft bezocht. Dit boek kost 29,99.

2. Blond Amsterdam ontbijtservies voor papa

Jup, Blond Amsterdam is eigenlijk gewoon een vrouwendingetje. Geef ik direct toe. Maar als je moeder de keukenkastjes vol heeft staan met Blond-servies waar de zoetigheid vanaf drupt, dan wordt het ook tijd om je vader zijn eigen versie te geven. Blond Amsterdam heeft een speciale ontbijtserie gemaakt voor vaders. Is in delen te bestellen, maar ook als set. De set met daarin een mok, schaaltje en een bord kost nu 22,99.

3. Een nieuwe barbecue/buitenkeuken

Heb je net even wat meer te besteden dan maak je je vader natuurlijk blij met een nieuwe barbecue/buitenkeuken. Barbecues zijn er in verschillende soorten en maten, en ook in zeer uiteenlopende prijsklassen. Zo hebben wij thuis een kolenbarbecue voor slechts 40 euro waar we enorm blij mee zijn, maar je kunt ook gerust een complete buitenkeuken aanschaffen voor 200 euro of meer. Dit soort cadeaus zijn vaak erg leuk om te geven samen met je broers en zussen als je die hebt. Een groots cadeau, maar de kosten rijzen niet de pan uit dankzij de verdeling.

4. Philips Airfryer

Helemaal van nu, maar ook niet voor de kinderen met een kleine portemonnee, is de Philips Airfryer. Frituren, maar dan op de gezondst mogelijke manier. Frietjes bak je in de Airfryer met maar liefst 80% minder vet, en omdat je met alleen lucht bakt heb je veel minder last van die vervelende frituurgeur. Er zijn verschillende Airfryers verkrijgbaar. De Philips Viva Airfryer HD9220/20 Friteuse – Zwart heeft een capaciteit van 2,2 liter en is het goedkoopst van de beschikbare modellen. Momenteel kost deze Airfryer 142,99.

5. Boek over wijn

Is je vader een echte fijnproever en is hij dol op wijn? Koop dan een boekje over wijn. Er zijn een heleboel leuke boeken verkrijgbaar voor de beginnende wijndrinker/wijnkenner. ‘Wijnkenner in een weekend’ van Hubrecht Duijker is hier een voorbeeld van, maar er zijn nog veel meer leuke boeken op de markt.

Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de echte klusvader
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de ‘nog-maar-net-papa-vader’
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de sportieve vader
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de gadgetfreak
Lees ook:De mooiste verhalen over stoere vaders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>