Vanaf donderdag foute kersttruien bij Lidl voor 9,99

Heb jij wel eens dat je ergens iets koopt en dat je vervolgens een dag later ergens een aanbieding ziet van een soortgelijk product maar dan stukken goedkoper? Dat had ik dus bij het zien van de folder van de Lidl. Ik heb namelijk net vorige week foute kersttruien gekocht voor zowel mezelf als m’n man voor maar liefst 30 euro per stuk, en nu zie ik dat Lidl vanaf komende donderdag hele leuke foute kersttruien in de aanbieding heeft, voor slechts 9,99! Aangezien ik de kaartjes al van mijn truien geknipt heb zit terugbrengen er helaas niet in… En dat is spijtig want de truien van Lidl zijn niet alleen goedkoper, ze zijn stiekem ook nog stukken leuker!

Foute kersttruien voor mannen en vrouwen

Lidl heeft foute kersttruien in drie verschillende dessins voor zowel mannen als vrouwen in de maten S t/m L voor vrouwen en M t/m XL voor mannen. Ook zijn er foute kersttruien voor kinderen voor slechts 7,99. Deze zijn verkrijgbaar in de maten 86 t/m 152.

Lees ook:Foute kersttruien bij Action voor 7,95
Lees ook:Ik draag een Foute Kersttrui op Ugly Christmas Sweater Day
Lees ook:Foute Kersttruien ongekend populair deze winter
Lees ook:Ze zijn er weer: Goedkope treinkaartjes bij Kruidvat voor 13,99!
Lees ook:Nieuw: Lidl webshop maakt einde aan alle frustraties

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vanaf donderdag foute kersttruien bij Lidl voor 9,99

  1. Savly

    Super haha

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>