Oneindig switchen en clicken met je ring

 
Wij hebben geen idee hoeveel Pandora, Chamilia en Trollbeads kralen er wel niet bestaan. Maar dat hele volkstammen ze sparen en dragen, dat is een feit! Sommige vrouwen hebben echt voor een klein kapitaal aan bedelarmbanden om hun pols hangen. Maar ja, alleen een armband is ook wat saai… In navolging van het succes is dan ook de SwitchClick ring ontwikkeld. 

Click
De SwitchClick ring is van Nederlands fabricaat en gemaakt van 14 karaat goud of zilver (925). De ring is nikkelvrij en voorzien van een staafje dat in en uit de ring geclickt kan worden. Om dit staafje past een bead van de bekende bedelmerken. Het staafje wordt daarna met de bedel in de ring geclickt. Deze bijzondere ring kan je dragen als ring of collier. 

Switch
Wat natuurlijk het leukste aan deze ring is, is dat alle beads – ongeacht het merk – er in passen en je  oneindig kan switchen en clicken met de kralen die je al hebt. Met de SwitshClick ring en een willekeurige bedel maak je in een handomdraai een mooi en persoonlijk sieraad voor elke gelegenheid. Deze multifunctionele ring is dan ook hét cadeau bij uitstek voor een die hard  beads-liefhebber die alles al heeft.

De winkelprijs van de SwitchClick ring is €59,95. Kijk voor meer informatie en de verkooppunten op SwitchClickRing.nl

Lees ook:Buddha to Buddha lanceert limited edition set voor Valentijn
Lees ook:Tip: bedel voor een goed doel
Lees ook:Fietsbedeltje van OHM Beads overhandigd aan Edsilia Rombley
Lees ook:Pandora viert jubileum
Lees ook:Mokken op Valentijnsdag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Oneindig switchen en clicken met je ring

  1. Ine Smits

    Ik heb de switch CLICK ring in het zilver en ben deze week het staafje met pandora juweeltje verloren. Hoe kan ik een nieuw staafje bemachtigen????????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>