Grootste JD Sports winkel in hartje Rotterdam

Foto: Samuel van LeeuwenDe grootste shop in Europa van de Engelse modeketen JD Sports is na weken van verbouwing feestelijk geopend in hartje Rotterdam. De twee verdiepingen tellende winkel van ruim 250 vierkante meter is gevuld met exclusieve items. Deze store is ‘the place to be’ voor alle liefhebbers van sneakers en streetwear. De ‘King of trainers’ doet zijn naam eer aan met het Rotterdamse sneakerwalhalla.

JD Sports is een gevestigde naam in Groot Brittannië en niet weg te denken uit het straatbeeld. De modeketen biedt een groot aanbod aan exclusieve sneakers en sportswear. Het exclusieve aanbod is mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerkingen met tientallen A-sportmerken zoals Nike, Adidas, Reebok, Puma en Lacoste. De items die alleen verkrijgbaar zijn bij JD Sports zijn te herkennen aan het label ‘Only at JD’.

JD Sports begon in 1981 met één John David Sports winkel in het Engelse Bury. In 1983 volgde de tweede winkel in Manchester en tegen de tijd dat JD Sports in 1996 naar de beurs ging, waren er 56 winkels. De Engelse modeketen is eigenaar van verschillende sport- en modemerken met ruim negenhonderd winkels verdeeld over Engeland, Frankrijk, Spanje en Nederland.

Locatie: Lijnbaan 77, Rotterdam

Lees ook:Rotterdam is een mega sneakerstore rijker
Lees ook:Sample Sale bij DesignDock
Lees ook:Post Rotterdam wordt House of lifestyle Brands
Lees ook:Foto met David Beckham in H&M Amsterdam en Rotterdam
Lees ook:Perry Sport en Aktiesport hebben goede hoop op doorstart

1 Reacties // Reageer

One thought on “Grootste JD Sports winkel in hartje Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>