Colofon

Algemeen
We love to shop! Met die insteek in het achterhoofd is Shoppen.blog.nl een welkome aanvulling op het blog.nl netwerk. Op Shoppen.blog.nl vind je onder andere nieuws over shops, shopping, online en offline shoppen, maar ook de nieuwste producten, tips van anderen en meer! Natuurlijk zijn discussies over shoppen van harte welkom op de blog. De redactie van Shoppen.blog.nl ligt in handen van Patricia de Ryck en Angel Mulder.

Wil je een persbericht mailen, aandacht laten besteden aan uw producten of om welke reden dan ook kontakt opnemen, stuur een e-mail naar [email protected]

Over de redactie
Patricia de Ryck
is na het behalen van haar diploma aan de School voor Journalistiek in 2005 als freelance journaliste aan de slag gegaan. Inmiddels werkt ze voor diverse media, zoals Grazia, Gezondheidsnet.nl, Wellness Magazine en BN/De Stem. Daarnaast is ze hoofdredactrice van Boeken.blog.nl. Ga voor meer informatie naar www.patriciaderyck.nl.

Angel Mulder schreef onder meer voor Partyscene.nl, Fok.nl (2002-2005) en was oprichtster en hoofdredactrice van Vrouw.nl (2005-2008). Sinds januari 2008 is Angel werkzaam als freelancer voor diverse media, zowel als tekstschrijfster, fotografe als op het gebied van Public Relations. Zie voor meer informatie www.zijshopt.nl. Naast de redactie van Shoppen.blog.nl voert ze ook de hoofdredactie op Musical.blog.nl en Shoppen.blog.nl

Over Blog Online
Voor meer informatie over het netwerk van Blog Online zie deze pagina.

Adverteren?
Wilt u adverteren op Shoppen.blog.nl of één van de andere themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Lees ook:Colofon
Lees ook:Angel neemt afscheid van Shoppen.blog.nl
Lees ook:Shoppen.blog.nl zoekt nieuwe blogger!
Lees ook:Nieuwe beheerders Shoppen.blog.nl
Lees ook:Shopaholic van de week: Sandy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>