Geshopt: tweedehands kleertjes voor onze kleine meid in kringloopwinkel

Vandaag lanceer ik een nieuwe rubriek op www.shoppen.blog.nl, genaamd ‘Geshopt’. In deze rubriek, die zo nu en dan voorbij zal komen, laat ik zien wat ik gekocht heb tijdens één van mijn shopsessies. Je zou het kunnen zien als een shoplog, maar aangezien het mij opvalt dat de meeste shoplogs op blogs filmpjes zijn in plaats van artikelen met foto’s, noem ik mijn artikelen liever ‘Geshopt’ in plaats van shoplogs. Wat je kunt verwachten van deze rubriek? De ene keer zal het een artikel zijn met kleertjes die ik kocht voor mijn dochtertje (nu zeven weken oud) in de kringloopwinkel (zoals deze eerste ‘Geshopt’), de andere keer zie je wat ik allemaal kocht bij de Xenos, Action, Wibra, Zeeman, Hema, Jumbo of wat voor winkel dan ook. Je hoeft er overigens niet over in te zitten dat ik je ellenlange blogposts onder de neus schuif met puur en alleen boodschappen, het moet natuurlijk wel leuk blijven!

Kringloopwinkel

In deze eerste ‘Geshopt’ laat ik je zien wat ik gisteren kocht bij de kringloopwinkel in Dokkum voor onze kleine meid. Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op de kringloop en kan ik me flink te buiten gaan aan met name kleding voor ons dochtertje die momenteel net zeven weken oud is. De kleertjes die ik dit keer kocht zijn echter nog veel te groot voor haar, maat 62 en maat 68, maar het is nooit verkeerd om alvast vooruit te denken toch? Ik kwam thuis met zes items; één broekje en vijf truitjes, en ik gaf slechts 5 euro uit. De beste vondst? Een vestje van de Hema met het kaartje er nog aan. Nieuwprijs 12 euro, ik kocht het voor slechts 2 euro.

Lees ook:Shoplog #kringloopliefde: kleertjes voor de baby
Lees ook:Dit is ‘m: de foute HEMA Worsttrui voor de kerst!
Lees ook:Shoplog: Garageverkoop in eigen dorp
Lees ook:Dat geluksmoment wanneer je iets koopt wat je altijd al wilde hebben
Lees ook:Deel je kringloopvondsten met #kringloopliefde op Instagram

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>