Exclusieve lief! lifestyle items verkrijgbaar bij Kruidvat

In navolging van de succesvolle eerste joint promotion van lief! lifestyle en Kruidvat in juni van dit jaar, zal er deze week voor de tweede maal een geheel nieuwe collectie met exclusieve lief! artikelen bij Kruidvat verkrijgbaar zijn. De limited edition items die speciaal door lief! lifestyle voor Kruidvat ontworpen zijn, zullen vanaf week 43 voor de consument tijdelijk verkrijgbaar zijn bij de drogisterijketen. De collectie van dit najaar bevat ook weer uiteenlopende producten die zo typerend zijn voor lief! lifestyle, zoals rugzakjes, bedtextiel, regenlaarsjes en kinderparaplu’s, waarvoor geldt: op = op! De collectie is ook online te bestellen via de webshop van Kruidvat.lief! lifestyle & Kruidvat meisjes collectie (1) lief! lifestyle & kruidvat jongens collectie (3)

Lees ook:Lief! lifestyle presenteert winterjassen seizoen 2016/2017
Lees ook:Alle lief! producten onder één dak in Sliedrecht
Lees ook:Lief! Lifestyle outletstore in Bataviastad vanaf 1 september weer geopend
Lees ook:Nieuwe wintercollectie lief! lifestyle nu verkrijgbaar
Lees ook:Lief! Lifestyle gaat de grens over: nieuwe winkel in Berlijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>