Staatsbosbeheer geeft Nederlands hout eigen label

Staatsbosbeheer lanceert een speciaal label voor hout van Nederlandse bodem: Hollands hout. Staatsbosbeheer wil met dit hout op een duurzame manier aan de Nederlandse houtbehoefte tegemoet komen. Het label Hollands hout maakt hout van Nederlandse bodem herkenbaar in de schappen. En niet alleen van bouwmarkten, maar ook in de webwinkel van Staatsbosbeheer. Nieuw is bijvoorbeeld de duurzame snijplank van Hollands hout.

Koken gebeurt steeds meer met producten van hoge kwaliteit en van eigen bodem. Om het warme gevoel van lokale producten compleet te maken biedt Staatsbosbeheer nu duurzame snijplanken aan, gemaakt van Nederlands hout. De planken worden in opdracht van Staatsbosbeheer vervaardigd door Eastwood BV, een professioneel houtbewerkingsbedrijf waarin mensen met een arbeidsbeperking hun talenten kunnen ontwikkelen. Elke plank is uniek. Het hout wordt gepolijst en blijft onbehandeld. Kopers krijgen een gratis fles onderhoudsolie ter waarde van €6,99 bij uw bestelling.

www.hollands-hout.com

Lees ook:Klussers ontvangen gratis instructie aanleg houten terras
Lees ook:Met koffer vol eten op vakantie
Lees ook:Weet jij wat al die verschillende keurmerken garanderen?
Lees ook:Presentatie nieuwe voorjaars- en zomercollectie van Nederlands label FourFabrics
Lees ook:Steeds meer vrouwen pro in gebruiken van make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>